Op zoek naar karwei nl karwei kaart?

 
karwei nl karwei kaart
Klantenservice.
Selecteer je bouwmarkt. GAMMA Bergen op Zoom Vandaag gesloten Open om Open tot Morgen gesloten Morgen open om. Bekijk op kaart. Andere bouwmarkten in de buurt. Koopzondagen en bijzondere openingstijden. Mijn KARWEI Inloggen. Selecteer je bouwmarkt om productvoorraad te bekijken.

Veelgestelde vragen KARWEI KAART. Hoe vraag ik een KARWEI KAART aan? De KARWEI KAART is een echte alles-in-één kaart. Met deze gratis klantenkaart spaar je bij elke aankoop voor extra korting en geniet je bovendien van vele voordelen bij KARWEI.
Algemene voorwaarden KARWEI KAART KARWEI.
Bij vermoeden van misbruik van of frauduleus handelen met de KARWEI KAART zijn de bouwmarkten gerechtigd een aan de KARWEI KAART gekoppeld voordeel niet te verstrekken en/of een verstrekt voordeel van de kaarthouder terug te vorderen, dan wel met hem te verrekenen.
KARWEI.
Vergeet nooit meer je KARWEI KAART, met de app heb je jouw digitale KARWEI KAART altijd bij je. Altijd je persoonlijke kortingscoupons bij de hand. Ontdek welke coupons er voor jou klaarstaan en wissel ze in voor je aankoop in de bouwmarkt of webshop.
KARWEI in de App Store.
Sinds 1 maart 2017 is de KARWEI KAART vernieuwd. Met het vernieuwde programma ontvang je als KARWEI kaarthouder altijd en direct korting op je volgende aankoop. Via het feedback-menu kan er contact met de klantenservice van de KARWEI worden opgenomen.
Karwei kortingscode: 10 korting in mei 2018.
Zoals bij elke bouwmarkt zijn er ook bij Karwei vaak kortingsbonnen beschikbaar. Je kunt deze kortingsbonnen online verzilveren middels een Karwei kortingscode of uitprinten en meenemen naar een bouwmarkt bij jou in de buurt. Karwei stuurt regelmatig een nieuwsbrief rond.
Karwei Aanbiedingen Kortingen voor mei 2018 Pepper.com.
In de online winkel van KARWEI kun je het hele aanbod en speciale aanbiedingen aan doe-het-zelfartikelen online bestellen en thuis laten bezorgen. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis klaar te laten leggen in de dichtstbijzijnde winkel van KARWEI.
Ontvang met de KARWEI KAART korting op je volgende aankoop.
De bouwmarktmedewerker zal je informeren over de voordelen van de KARWEI KAART en geeft je de mogelijkheid om de algemene voorwaarden door te lezen. De bouwmarktmedewerker vult je naam, postcode en e-mailadres in en je ontvangt je KARWEI KAART: Je kunt m direct gebruiken.

Contacteer ons